Antwoorden op


Veelgestelde vragen

Vind je hier.

Inschrijving

Hoe kan ik mij inschrijven voor een training?

Jij kan je aanmelden door je in te schrijven voor één van de trainingen via het interactieve menu. 

Eenmaal ingeschreven ontvang je een bevestiging, zodat je weet dat jouw aanmelding in goede orde is ontvangen. In deze e-mail staat verder uitgelegd wat je kan verwachten.

Wanneer is mijn aanmelding definitief?

De aanmelding is pas definitief wanneer je akkoord bent gegaan met de opdrachtbevestiging. Pas dan ga je een betalingsverplichting aan.

Tot die tijd is inschrijven gratis en kost het jou niets.

Hoe kan ik mijn inschrijving annuleren?

Het is mogelijk om je inschrijving voorafgaan de training schriftelijk te annuleren. Dit kan dus niet telefonisch, via app, sms of sociale media.

Afhankelijk van het moment en de reden van annuleren wordt bepaald welke betalingsverplichting(en) jij overhoudt. Bekijk ook de algemene voorwaarden voor meer informatie.

Indien je recht hebt op een terugbetaling, ontvang je dit bedrag binnen 5 werkdagen op je rekening retour. Bedragen zullen altijd naar het rekeningnummer van herkomst worden teruggeboekt.

Wanneer vinden de open inschrijvingen plaats?

De trainingen op basis van open inschrijvingen worden telkens in de laatste week van de maand gepland. De trainingen gaan pas van start als zich minimaal 5 deelnemers hiervoor hebben aangemeld.

Zodra jij je hebt aangemeld voor een training, wordt je door een consultant op de hoogte gebracht van het actuele aantal aanmeldingen. Verder ontvang je regelmatig updates van het aantal aanmeldingen, zodat jij tijdig een inschatting kan maken van hoe groot de kans is dat de betreffende training doorgaat.

Uiterlijk 2 weken voor de uitvoering ontvang je als deelnemer de definitieve bevestiging. Interactive Learning Institute behoudt zich het recht voor trainingen te annuleren dan wel te verplaatsen. Uiteraard gebeurt dit zoveel mogelijk in overleg en met inachtneming van de voorkeuren van de deelnemers die zich voor een bepaalde training hebben ingeschreven.

HOE VRAAG IK EEN IN-COMPANY TRAINING AAN?

Een in-company training kan je aanvragen door te kiezen voor de zakelijke variant in het interactieve menu. Vraag dan een gratis en vrijblijvende offerte aan, waarna een consultant contact met je opneemt om de details en jouw wensen samen door te nemen.

Lesmateriaal

Welk lesmateriaal ontvang ik bij mijn Wft training?

Van Interactive Learning Institute ontvang je al het materiaal om aan een examentraining deel te kunnen nemen. Denk hierbij aan een proefexamen, hand-outs, een kladblok, pen, etc. etc.

Het enige wat je zelf moet doen is een keuze maken uit een aanbieder van Wft lesmateriaal. Vind je het lastig om een keuze te maken? Neem dan contact met ons op. We denken graag met je mee.

Betaling

Binnen welke termijn moet ik mijn factuur voldoen?

Facturen moeten binnen 14 dagen, tenzij anders schriftelijk overeengekomen, na factuurdatum op de rekening van Interactive Learning Institute staan.

Betaling in termijnen is ook mogelijk. Neem hiervoor contact op met ons om de mogelijkheden te bespreken.

Op welke manier kan ik mijn factuur betalen?

De factuur kan binnen de gestelde termijn via een (bank)overschrijving naar het rekeningnummer NL03 KNAB 0256 5538 90 ten name van Interactive Learning Institute.

Vermeld altijd het factuurnummer of bijbehorende referentie.

Wat gebeurt er als ik mijn factuur niet op tijd voldoe?

Het niet tijdig voldoen van de factuur kan ertoe leiden dat je niet meer kan deelnemen aan de betreffende training waarvoor jij je hebt aangemeld.

Of je vervolgens recht hebt op geld terug is afhankelijk van het moment en reden van het uitblijven van betaling, dan wel het annuleren van de training.

Blijft een betaling uit om een onrechtmatige reden? Dan zal via het reguliere traject van herinneringen, incasso bureau's en dergelijken de vordering(en) alsnog worden uitgewonnen.LET OP: Betalingscondities kunnen voor zakelijke relaties afwijken.

Hoelang duurt het voordat ik mijn geld retour ontvang?

Indien je recht hebt op een terugbetaling, ontvang je dit bedrag binnen 5 werkdagen op je rekening retour. Bedragen zullen altijd naar het rekeningnummer van herkomst worden teruggeboekt.

Betalingsregeling treffen

Ben je niet in staat om de kosten voor een training in één keer te voldoen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden tot een gespreide betaling te bespreken. We denken graag met je mee.

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden
Staat het antwoord van jouw vraag hier niet tussen? Stel je vraag dan hier
Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de website stem je in met ons privacybeleid.